De behandeling

Bij uw eerste bezoek volgt er vooraf aan de behandeling een anamnese. Dit houdt in dat ik u een paar algemene vragen ga stellen over uw gezondheid en over de klachten aan uw voeten.
Dit om een compleet behandelplan te kunnen opstellen. Een eerste behandeling duurt altijd een minuut of 15 langer vanwege de analyse en het noteren van uw gegevens.

Een voetbehandeling is bestemd voor iedereen die goed voor zijn of haar voeten wil zorgen. Niet alleen uw teennagels worden geknipt. Integendeel, een gediplomeerde pedicure verzorgt uw hele voeten. Niet alleen als u last van uw voeten heeft, maar zeer zeker ook om te voorkomen dat u last van uw voeten krijgt. Een voetbehandeling is absoluut pijnloos en mag als prettig en pure ontspanning worden ervaren. Bij periodieke behandeling kan uw pedicure uw voeten goed in de gaten houden en eventuele problemen zo snel mogelijk verhelpen.

Een standaard voetbehandeling (basis pedicurebehandeling) duurt gewoonlijk ca. 35 minuten, afhankelijk van de conditie van uw voeten.

De standaard behandeling ziet er als volgt uit:

-          Desinfecteren

-          Knippen van de nagels

-          Likdoorns en/of overtollig eelt verwijderen

-          Ingroeiende en/of schimmelnagels behandelen

-          Nagels en eeltplekken mechanisch afwerken

-          Nagelomgeving reinigen

-          Desinfecteren

-          Voetencreme inmasseren

 

Terug